Recent Changes

Tuesday, April 9

 1. page home edited ... 4A, 4B i 4V. Explicació d'aquest projecte en vídeo (6'50 min.) Petxacutxa - El relat digit…
  ...
  4A, 4B i 4V.
  Explicació d'aquest projecte en vídeo (6'50 min.)
  Petxacutxa - El relat digital en un projecte de lectura i creació from Antoni de la Torre on Vimeo.
  (view changes)
  9:11 am

Sunday, January 22

 1. page 00-Jordi Sierra i Fabra edited ... Escolta la conversa amb l'autor en aquest programa radiofònic de Catalunya Ràdio. Entrevista …
  ...
  Escolta la conversa amb l'autor en aquest programa radiofònic de Catalunya Ràdio.
  Entrevista a Jordi Sierra i Fabra en CNN+ (1a part) -----------------------------------------------------(2a part).
  Conferència del prestigiós autor i Premi Nacional de Literatura Infantil I Juvenil Jordi Sierra i Fabra, dins el cicle de conferències Escola de Pares i Mestres per a la Lectura, abril de l'any 2010. València.
  Conferència: Jordi Sierra i Fabra from AEPV on Vimeo.

  AL MES DE GENER DE 2007 UN GRUP D'ALUMNES DE 3r ESO DEL NOSTRE INSTITUT VA ANAR A LA BIBLIOTECA VALENCIANA DE SANT MIQUEL DELS REIS A CONÉIXER L'AUTOR JORDI SIERRA I FABRA. ALLÍ VAN PODER FER-LI ALGUNES PREGUNTES.
  A PESAR QUE NO SE SENT A PENES EL SO, SÍ QUE PODREU SEGUIR UNA MICA LES PREGUNTES QUE LI VAN FER I EL FIL DE LES RESPOSTES DE L'ESCRIPTOR. ACÍ VA EL VÍDEO.
  (view changes)
  8:07 am

Saturday, May 28

 1. page 34-Notícies de premsa-04 edited ... Les veus a favor del control de les armes van tornar a estavellar-inútilment contra la sordesa…
  ...
  Les veus a favor del control de les armes van tornar a estavellar-inútilment contra la sordesa dels polítics. El president Bush, acompanyat durant la campanya pel lobby de les armes, va enviar les seves pregàries "als pares i als professors» i va evitar qualsevol pronunciament polític sobre el tema.
  Javier Mayordomo Benito 4ºA
  ...
  a L'Iraq
  Les milícies iraquianes han llançat des de principis de 2009 una campanya contra els homosexuals, a qui torturen i maten davant la passivitat de les autoritats iraquianes, segons va denunciar ahir Human Rights Watch. L'ONG va publicar ahir un estudi que documenta com les agressions van començar a l'inici de l'any en el barri Ciutat Sáder de Bagdad, bastió de les milícies chiíes, i com des de llavors s'han anat intensificant i estenent a diverses ciutats del territori iraquià.
  Segons els testimoniatges recollits per l'associació de drets humans, els assassins entren a casa de les seves víctimes o les detenen en el carrer, les interroguen -per a esbrinar els noms d'altres homosexuals- i després les mutilen i assassinen. De vegades, amb la complicitat o col·laboració activa de membres de les forces de seguretat iraquianes.
  ...
  També t’adjunte el link, d’on he tret aquesta notícia.
  http://www.elpais.com/articulo/internacional/Human/Rights/Watch/alerta/asesinatos/gays/Irak/elpepiint/20090818elpepiint_5/Tes
  ...
  4 V
  Rescaten a 25 nens que eren obligats a treballar a Delhi
  Les autoritats índies, en col·laboració amb una ONG, han rescatat a 25 nens forçats a treballar en una fàbrica de joguines del nord-est de Delhi, va informar l'agència IANS.
  ...
  http://www.terra.com.ve/actualidad/articulo/html/act2035328-rescatan-a-25-ninos-que-eran-obligados-a-trabajar-en-delhi.htm
  El drama dels xiquests soldats
  {20041118elpepiint_10.jpg}
  Entre 300.000 y 500.000 menors combaten en conflictes armats
  Save the Children calcula que entre 300.000 y 500.000 menors son utilitzats en conflictes armats en paísos com Colombia, Timor Oriental, Pakistán, Sierra Leona o Sri Lanka. El 40% de estos pequeños son xiques (unes 12.000). Hui, amb motiu de la celebraci del Día Mundial contra esta lacra, la Coalició Española para acabar con la utilització de xiquets i xiquetes Soldats ha pedid a la Unión Europea (UE) i a Naciones Unidas que emprenden accions efectives per la rehabilitació y la reintegració de estos pequeños.
  ...
  Per a la Coalició Espanyola, "les xiquetes reclutades, amb massa freqüència resulten invisibles i són discriminades, i excloses dels processos de desarmament, desintegració, rehabilitació i reintegració". "A més compten amb unes necessitats especials que en molts casos no són tingudes en compte en els dits programes", ha afegit. Les que patixen violència sexual queden exposades a contraure malalties de transmissió sexual com la sida i a quedar-se embarassades. En alguns casos són obligades a prendre anticonceptius des dels 12 anys. Moltes vegades, les comunitats rebutgen les xiquetes que tornen a casa després del conflicte, la qual cosa s'agreuja quan tornen embarassades o amb beus.
  "L'estigma que continua acompanyant a la violència sexual i el temor de denunciar-la impedixen que algunes víctimes tinguen accés als servicis mèdics i d'atenció psicològica necessaris", ha indicat Escorial. Entre els països amb majors taxes de xiquets i xiquetes soldats estan República Democràtica del Congo, Sri Lanka, Filipines o Uganda.
  {file:///C:/DOCUME%7E1/x/CONFIG%7E1/Temp/moz-screenshot.png} {20041118elpepiint_10.jpg}
  Foto de:
  http://www.elpais.com/fotografia/nino/soldado/campamento/jungla/birmana/elpdiaint/20041118elpepiint_10/Ies/
  (view changes)
  3:03 am
 2. page 30-NOTÍCIES DE PREMSA edited ... Informació a Wikipedia Publicat per TANIA-4A ... "PER AMOR" La lapidació d'u…
  ...
  Informació a Wikipedia
  Publicat per TANIA-4A
  ...
  "PER AMOR"
  La lapidació d'una noia de 17 anys de la secta yazidí -una antiga minoria religiosa kurda que venera el Diable- ha recrudeït la violència en el nord de L'Iraq. Doaa Aswad Dekhil es va enamorar d'un musulmà i es va convertir a l'Islam amb la intenció de casar-se amb ell. De tornada a casa, 2.000 persones del seu poble, Bashika, prop de la localitat de Mosul, van observar com un grup de vuit o nou homes, presumptament de la seva família, la van apedregar fins a la mort mentre un veí anònim va gravar l'escena amb el telèfon mòbil.
  Les imatges no van trigar en colar-se en Internet i el que es veu en elles posa els pèls de punta. Una noia bruna vestida de vermell intenta evitar les pedres. Està coberta per la seva pròpia sang. La noia intenta aixecar-se, però algú l'empeny i altra persona li pica el cap amb un tros de formigó. Tot indica que l'assassinat va tenir lloc el 7 d'abril passat.
  ...
  Diverses fonts van dir que en la casa tenia un arsenal d´armes propietat de la família.
  Font: www.elmundo.es
  Ángel Sánchez GuillotS. G. - 4B
  Declaració de la Directora Executiva d'UNICEF, Ann M. Veneman, sobre la mort de la xiqueta casada de 12 anys d'edat.
  Statement by UNICEF Executive Director Ann M. Veneman on the death of 12-year-old child bride from Yemen
  ...
  media reports.
  “Child marriages violate the rights of children in the most deplorable way. The younger the girl is when she becomes pregnant, the greater the health risks for her and her baby. Girls who give birth before the age of 15 are five times more likely to die in childbirth than women in their 20s.
  “Child marriage denies girls of their childhood, deprives them of an education and robs them of their innocence.
  (view changes)
  2:59 am

Wednesday, February 16

 1. page home edited {Portalada-PeliVerge.png} {Portalada-PeliVerge.png} Pel·lícula Verge. Contes perversos. (20…

  {Portalada-PeliVerge.png}
  {Portalada-PeliVerge.png}
  Pel·lícula Verge. Contes perversos. (2009) Jordi Sierra i Fabra. Ed. Intermón Oxfam
  En aquest espai presentem:
  ...
  CURS 2009-10, novembre-desembre-gener.
  4A, 4B i 4V.
  ...
  en vídeo (6,40(6'50 min.)
  Petxacutxa - El relat digital en un projecte de lectura i creació from Antoni de la Torre on Vimeo.
  (view changes)
  8:46 am
 2. page home edited {INSTITUT.jpg} IES Joanot Martorell de València Dept. de Valencià - gener de 2010 WIKI PER ALS …
  {INSTITUT.jpg} IES Joanot Martorell de València
  Dept. de Valencià - gener de 2010
  WIKI PER ALS TREBALLS DE LECTURA I CREACIÓ
  4t ESO
  Pel·lícula verge. Contes perversos

  {Portalada-PeliVerge.png}

  Pel·lícula Verge. Contes perversos. (2009) Jordi Sierra i Fabra. Ed. Intermón Oxfam
  En aquest espai presentem:
  (view changes)
  8:44 am

More