Portalada-PeliVerge.png
Pel·lícula Verge. Contes perversos. (2009) Jordi Sierra i Fabra. Ed. Intermón Oxfam
En aquest espai presentem:

1.Els fragments de relat que hem escrit individualment o per parelles i que aporten un final a les 22 històries del llibre. (Mireu l'índex de la barra de navegació, apartat "Els Contes").

2.Les notícies que repleguen algun succés semblant als narrats al llibre. Seleccioneu una de les quatre pàgines per a publicar-les: 01, 02, 03, 04.

3.Els relats digitals audiovisuals que prepararem per grups de 2 a 5 persones.

4.El fòrum de debat al voltant de les històries llegides, per a opinar sobre l'impacte i la reflexió que ens ha causat la seua lectura.

A més, hi ha pàgines que guien les activitats, amplien dades i mouen a la participació dels usuaris de "Peliverge".
Pellculaverge_CAT.JPG
Terminis de cada activitat:

0.La darrera quinzena d'octubre farem a classe dues tertúlies dialògiques de cada meitat del llibre. S'han de subratllar dos fragments -en cada meitat- que us han impactat més i comentar-los oralment. En els darrers minuts farem un debat obert.

1.Del 2 al 8 de novembre es presenten els vostres relats, que acaben una de les 22 històries, en les pàgines que van de la 01 a la 19.

2.Del 9 al 15 de novembre es publica una notícia relativa a una història del llibre trobada a Internet, es redacta en valencià o s'hi tradueix, s'inclou l'enllaç o URL d'on l'heu extreta i signeu amb el nom i grup la vostra autoria. Per a publicar, podeu escollir una de les quatre pàgines anomenades "Notícies de premsa": 31, 32, 33 i 34. Podeu incrustar fotos i utilitzar algun traductor en línia: Internostrum(dóna prioritat a les formes valencianes), el traductor de Google, etc. Reviseu el text abans de copiar-lo. (NOTA: s'amplia el termini de publicació fins al 22-N)

3.Entre el 2 i el 30 de novembre estarà obert el fòrum de debat del wiki perquè participeu generant temes de discussió sobre els aspectes que el llibre aborda o bé responent a les propostes que s'hi fan. Al fòrum, les opinions s'expressen normalment de manera extensa, amb arguments i proves, i se sol contraargumentar o donar suport a les opinions referides abans de la nostra. Es valorarà per a nota la redacció d'una opinió ben argumentada i d'una extensió mínima de vuit línies. Podeu opinar allí tantes vegades com vulgueu. La participació al fòrum no és obligatòria.

4.De l'1 de desembre al 7 de gener s'elaborarà per grups (3-5 p.) un relat digital recreant una de les històries del llibre. La tècnica del relat digital s'explicarà a classe i al wiki i se'n veuran exemples. Aquest treball de grup es publicarà a la pàgina 60.
Instruccions per a publicar en aquest wiki

CLICA ACÍ PER A CONFIGURAR EL TEU COMPTE I TREBALLAR EN EL WIKI

Escriu-me per a qualsevol consulta o per a enviar-me per mail el teu treball:

Toni: delatorre.antoni@gmail.com

usernames.jpg
CURS 2009-10, novembre-desembre-gener.
4A, 4B i 4V.

Explicació d'aquest projecte en vídeo (6'50 min.)